Klubbmedlemskap 2024

100 SEK

Det kostar endast 100 SEK per år att vara Klubbmedlem i Svenska Hobbyklubben och medlemskapet gäller ett kalenderår(Jan-Dec).

Klubbmedlem har självklart tillgång till hela hemsidan, möjlighet att anmäla sig till föreningens träffar och möten, men framförallt har man otroliga bra erbjudanden från våra samarbetspartners.

Som Klubbmedlem är man medlem i föreningen Svenska Hobbyklubben och har därmed möjlighet att vara delaktig i föreningslivet.

Betalning av medlemsavgiften sker enkelt med: Swish

 

Stödmedlemskap 2024

100 SEK

Om du tycker att Svenska Hobbyklubben gör ett bra arbete och vill stötta föreningen kan du bli stödmedlem. Det kostar enbart 100 SEK men hjälper föreningen att utvecklas och sprida glädje. Du kan ansöka om att bli stödmedlem nedan och gäller ett kalenderår(Jan-Dec).

Detta medlemskap passar dig som kanske varit ägare av ett fordon av märket Hobby tidigare och som varit en del av klubbens gemenskap förut och fortfarande känner att du vill bidra till föreningen. Detta vill vi självklart uppmuntra då vi tycker att camping är en unik gemenskap som är viktig att upprätthålla. Ett stödmedlemskap ger ingen rösträtt eller påverkansrätt i föreningen, men det hjälper till att hålla kära minnen vid liv och att sprida gemenskapen vidare till nya Hobby-ägare.

Betalning av medlemsavgiften sker enkelt med: Swish